Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2013 23:24 - Fem Dom е най-разпространеният фетиш
Автор: djadotorbalan6 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 911 Коментари: 0 Гласове:
0



Замисляли ли сте се, в колко от популярните филми, компютърни игри или книги главната героиня е облечена с прилепнали кожени дрехи и трепе мъже? А понякога и жени. Случва се да одруса и малко зомбита, върколаци, вампири, орки, таурени, таласъми или най-прозаични извънземни. Но ако се абстрахираме от детайлите, тя си остава лице от женски пол в костюм, който би и помогнал в схватките, колкото и хартиен презерватив би я предпазил от забременяване. Физическите характеристики на героинята биха могли да минат за подходящи в някое заведение за еротични танци, но в никой случай няма да са и полезни на бойното поле. Освен ако основната и тактика няма да е да съблазнява врага. Сещам се, как Пратчет описваше Херена Кокошкоглавата Повлекана:

"Сега, в такъв един момент, обикновено се поглежда през рамо към оформителя на корицата и надълго и нашироко се приказва за кожени облекла, ботуши до бедрата и голи остриета. В повествованието се промъкват думи като „налята“, „закръглена“ и даже „наперена“, докато накрая писателят е принуден да иде да си вземе студен душ и да полегне.

Което е твърде глупаво, тъй като жена, тръгнала да си изкарва прехраната със сабя, няма да вземе да се фръцка, изглеждайки като модел от корицата на някой от по-авангардните каталози за бельо, предназначени за специализирани купувачи.

 Е, хубаво де, добре. Това, което искам да подчертая, е че макар и Херена Кокошоглавата Повлекана да би изглеждала направо зашеметяваща, ако хубаво се изкъпе, след крайно належащ маникюр и с най-доброто от магазинчето за кожени облекла „Ориенталска Екзотика“ на Ууу Хук Линг и „Военни потреби“ на улица „Геройска“, в момента тя бе облечена доста практично с лека метална ризница, меки ботуши и къса сабя."

 Не мога да не спомена онова неидентифицирано по пол създание - Мила Йовович. Откакто я поувиха с някакво тиксо в  Петият Елемент няма кротване в BDSM индустрията на големия екран. После не бяха Underworld-и, Resident Evil-и, путки майни.

В компютърните игри нещата са още по-девиантни (то зер сега вече Fem Dom-a не е девиация). Няма игра, от която да не те налазят каки с кожено бельо, тежащи около 45 кила с мокри гащи и напикан дюшек, които раздават кютеци достойни за аса Тор. Лично мое наблюдение е, че колкото по разгонено изглеждаща и зла е героинята, толкова по-загорял тип държи мишката. Как се идентифицират с персонажа момчетата цъкащи с лютата кака, не ми се мисли.
И тия диванета от Blizzard ме хвърлят всеки път в потрес, когато видя  женски герой Demon hunter. На токчета. На 15 сантиметрови токчета, баджанак! Търчи и се премята така, че ще и завиди и Анелия Раленкова. Пробвай да тичаш на токчета...

Като казахме токчета, да се върнем на кинематографията (като в оня виц "Като казахме гъз, да си дойдем на думата..."). Приятно сериялче е Castle, като наденичките на Диблър, знаеш какво е и пак ти се иска. Главната героиня обаче гони лошковците, носейки се на бати стилет токчетата! И ако приемем, че в ТВ сериялите е нормално жената да е умна, силна, красива и доминантна (за да задоволи фантазиите на предимно дамската аудитория), в останалите жанрове това явно се нрави и на мъжете.

До сега не бях отварял "Мечът на истината". Подариха ми я наскоро и по едно време не знаех, порно роман ли разлиствам, епично фентъзи ли?

Ама по-добре да спирам, докато жената не ме е видяла, какво пиша и не е довтасала с кожения бич.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: djadotorbalan6
Категория: Лични дневници
Прочетен: 26158
Постинги: 18
Коментари: 11
Гласове: 36
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930